• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Νέα & Ανακοινώσεις
  • Το Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας Γ' ΕΟΣ πήρε το 1ο βραβείο στον διαγωνισμό «Κοπιάστε στην Κοινότητά μας»

Το Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας Γ' ΕΟΣ πήρε το 1ο βραβείο στον διαγωνισμό «Κοπιάστε στην Κοινότητά μας»

Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023, 23:49
🏆 Το Πρώτο βραβείο κατέκτησε το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΩΤΗΡΑΣ Γ΄ (ΕΝΙΑΙΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ) στον Διαγωνισμό «Κοπιάστε στην Κοινότητά μας». 👏🥇👏🥇👏🥇👏🥇
Με το δεκάλεπτο φιλμάκι «ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΑ», τα παιδιά της Δ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Σωτήρας Γ΄(Ενιαίο Ολοήμερο) ξεχώρισαν και πήραν πρώτη θέση σε παγκύπριο διαγωνισμό, που προκήρυξε το Υφυπουργείο Τουρισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, κατά τη σχολική χρονιά 2022-2023 (https://enimerosi.moec.gov.cy/archeia/1/ypp14703a ).
Με ζήλο, ευφάνταστες ιδέες, σκληρή δουλειά, σύμπνοια και συνεργασία οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, Ζαφείρω Όθωνος, Χαρά Τίφα και Χριστιάνα Πιερουλλή Πισιήα έγραψαν το σενάριο, σκηνοθέτησαν, επιμελήθηκαν και βιντεογράφησαν όλες τις σκηνές. Τη μουσική επένδυση του φιλμ ανέλαβε ο Μάριος Αντωνίου. Το μοντάζ έγινε από εκπαιδευτικό του σχολείου, επίσης.
Ο Διευθυντής του Σχολείου, κ. Μάριος Πογιατζής ενθάρρυνε με εγκαρδιότητα εκπαιδευτικούς και παιδιά και το αποτέλεσμα ήταν άρτιο κι απόλυτα αυθεντικό. Δηλαδή, το φιλμάκι δημιουργήθηκε στο πλαίσιο και στις δυνατότητες της σχολικής μονάδας, ξεχώρισε στον Διαγωνισμό κι έκανε το Σχολείο και την Κοινότητα περήφανους!
Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Τάκκας και το Δημοτικό Συμβούλιο Σωτήρας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, παιδιά, διεύθυνση και εκπαιδευτικούς για την αξιέπαινη προσπάθεια τους!

Φωτογραφίες