• Αρχική
  • Υπηρεσίες
  • Δημοτική Βιβλιοθήκη Σωτήρας

Δημοτική Βιβλιοθήκη Σωτήρας

Δημοτική Βιβλιοθήκη Σωτήρας: Ευχαριστίες για δωρεές βιβλίων

Με μικρούς θησαυρούς γέμισε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σωτήρας!

Ένα βιβλίο μπορεί, για τον κάτοχο του να έχει πλέον ελάχιστον ενδιαφέρον ή να μην έχει πια την ίδια σημασία και χρησιμότητα. Στο ράφι όμως της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σωτήρας είναι ένα πολύτιμο διαμάντι.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σωτήρας υποστηρίζει τις δωρεές βιβλίων αφού, χάρις σ ‘αυτές, οι αναγνώστες της έχουν στη διάθεση τους, πληθώρα επιλογών, για να ταξιδέψουν στο κόσμο του βιβλίου.

Οι δωρητές είναι πάρα πολλοί. Για τον λόγο αυτό, ο Δήμος Σωτήρας, ο Δήμαρχο Σωτήρας και όλα τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου  δράττοντας της ευκαιρίας, εκφράζουν ονομαστικά,  θερμές  ευχαριστίες τόσο σε Μητροπολιτικές, Δημοτικές και Κοινοτικές Βιβλιοθήκες όσο σε συγγραφείς, οργανωμένα σύνολα και ιδιώτες. Επίσης, εκφράζουν την μεγάλη ικανοποίηση και χαρά σε όλους τους πρόθυμους δωρητές που χάρισαν βιβλία, για ένα τόσο καλό σκοπό.

Άξιο αναφοράς και πολλών ευχαριστιών στο «Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Λευκωσίας» το οποίο πρόσφερε μεγάλο αριθμό παιδικών παραμυθιών,  σε πολύ καλή κατάσταση. Σημαντική ήταν και η δωρεά της κυρίας Κυριακής Τάκη από την προσωπική της βιβλιοθήκη, η οποία δώρισε μία αξιόλογη συλλογή.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε τα ονόματα όλων των δωρητών, οι οποίοι πρόσφεραν από τις προσωπικές τους συλλογές.

Όλες οι δωρεές, βοήθησαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σωτήρας να ενισχυθεί με υλικό, το οποίο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες μεγάλης μερίδας πολιτών, μικρών και μεγάλων.

Να σημειωθεί ότι, η Δημοτική Βιβλιοθήκη εξετάζει προσεχτικά τις προτεινόμενες δωρεές λαμβάνοντας υπόψη, όλα τα απαραίτητα κριτήρια σχετικά με την ανάπτυξη της συλλογής της.

 Εάν επιθυμείτε και εσείς,  να δωρίσετε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σωτήρας βιβλία ή άλλο υλικό μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 23963134 ή στο email library@sotira.org.cy για να ενημερωθείτε για τις σχετικές διαδικασίες.

Κατάλογος συλλογών που έχουν δωρηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σωτήρας

Φωτογραφίες