• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Νέα & Ανακοινώσεις
  • Ο Δήμος Σωτήρας στηρίζει τη Διεθνή Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό συμμετέχοντ

Ο Δήμος Σωτήρας στηρίζει τη Διεθνή Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό συμμετέχοντ

Σάββατο, 03 Απριλίου 2021, 01:36

Ο Δήμος Σωτήρας στηρίζει τη Διεθνή Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό συμμετέχοντας στην εκστρατεία Light it Up Blue.

Ο Δήμος Σωτήρας ανακοινώνει ότι σήμερα Παρασκευή 2 Απριλίου 2021, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης Light it Up Blue, φωτίζοντας με χρώμα μπλε το κτήριο του Δημαρχείου.

Σκοπός της φωταγώγησης είναι η ευαισθητοποίηση ολόκληρης της κοινωνίας ως προς τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα που είναι στο φάσμα του αυτισμού, και οι οικογένειές τους, και την ανάγκη για συνεχή στήριξη, εκπαίδευση και φροντίδα.

Στη λιτή εκδήλωση φωταγώγησης παρευρέθηκε η Πρόεδρος του Συνδέσμου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου Χρύσω Προδρόμου καθώς και ο Λοΐζος Λοΐζου εκ μέρους του Run For Autism Famagusta και γονείς τους οποίους ο Δήμαρχος συνεχάρη για την αξιοζήλευτη προσπάθειά τους να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία μας για τα μοναδικά και ξεχωριστά χαμόγελα που χαρίζουν καθημερινά τα παιδιά με αυτισμό.

Όπως ανέφερε ο κ. Γεώργιος Τάκκας, ο Δήμος Σωτήρας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την ένταξη όλων των συνανθρώπων μας στην κοινωνία και πως ο Δήμος στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο την προσπάθεια ιδιαιτέρως του Συνδέσμου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου.