Συμμετοχή Δήμου Σωτήρας σε 14ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας στην Κοφίνου

Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017, 19:36

Ο Δήμος Σωτήρας συμμετείχε την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στο 14ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας με δικό του περίπτερο προσφέροντας Κολοκάσι.

Το Κολοκάσι, το κατεξοχήν τοπικό προϊόν της Σωτήρας, δεν θα μπορούσε άλλωστε να απουσιάζει από το πιάτο του επισκέπτη και το μενού του Φεστιβάλ.

Είναι πλέον σαφές ότι το Κολοκάσι Σωτήρας, από τον Αύγουστο του 2016 όταν και πιστοποιήθηκε ως κατοχυρωμένο προϊόν με Πιστοποίηση Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.), ότι λαμβάνει ιδαίτερης προβολής και προώθησης σε όλη την Κύπρο. Τα μεγάλα οφέλη που καρπώνονται οι παραγωγοί και ο Δήμος Σωτήρας είναι αποτέλεσμα των ακούραστων προσπαθειών του Δήμαρχου Σωτήρας Γιώργου Τάκκα και των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, της τοπικής ομάδας παραγωγών Σωτήρας, αλλά και του Υπουργού Γεωργίας.

Το 14ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας διεξήχθη την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017 στην Κοφίνου, με διοργανωτή τον Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας και επίσημο προσκεκλημένο τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Νίκο Κουγιάλη.

Powered by Technomart