Ενημέρωση Παρατηρητών της Γειτονιάς

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017, 17:19

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική συνάντηση για τον θεσμό του Παρατηρητή της Γειτονιάς που διοργάνωσε ο Δήμος Σωτήρας στην περιοχή της Αγίας Θέκλας το βράδυ της Δευτέρας 2.10.2017.

Οι κάτοικοι της περιοχής Αγίας Θέκλας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον θεσμό του Παρατηρητή της Γειτονιάς και τις μεθόδους πρόληψης και αντιμετώπισης του εγκλήματος στις τοπικές κοινωνίες, από τον Υπεύθυνο του Γραφείου Πρόληψης Εγκλήματος κ. Πέτρο Παττούρα και τον Αρχισυντονιστή του Προγράμματος «Παρατηρητής της Γειτονιάς» από τον Δήμο Ιδαλίου και συνεργάτη του Γραφείου κ. Σταύρο Νεοφύτου.

Ακολούθως, μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο, συζητήθηκαν με τον Δήμαρχο Σωτήρας κ. Τάκκα οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες των κατοίκων της περιοχής και έγινε προσπάθεια να δοθούν λύσεις στα προβλήματα τους. Παράλληλα, μέσα από την ανταλλαγή απόψεων προτάθηκαν πρωτοποριακοί τρόποι αναδιοργάνωσης και αναβάθμισης του θεσμού του Παρατηρητή της Γειτονιάς έτσι ώστε να καταστεί πιο λειτουργικός.

Οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού για την επόμενη συνάντηση, αυτή τη φορά με διευρυμένη ατζέντα και περισσότερους συμμετέχοντες.

Powered by Technomart