• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Εκδηλώσεις
  • Καρναβαλίστικη Ομάδα Δήμου Σωτήρας 2024 στο Καρναβάλι Αμμοχώστου

Καρναβαλίστικη Ομάδα Δήμου Σωτήρας 2024 στο Καρναβάλι Αμμοχώστου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μια άκρως φαντασμαγορική και γεμάτη χρώμα εμφάνιση, η καρναβαλίστικη ομάδα του Δήμου Σωτήρας με θέμα «Rio Di Soterio», παρουσιάστηκε στο Καρναβάλι Αμμοχώστου που πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαρτίου 2024, στο Παραλίμνι.

Στο πολύχρωμο άρμα του Δήμου και στα πεζοπόρα τμήματα που το συνόδευσαν, συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι που με τις λαμπερές στολές τους έκλεψαν τις εντυπώσεις ενώ, σκόρπισαν κέφι και ξέφρενο χορό, φυσικά σε ρυθμούς Ρίο. Για πρώτη φορά, το Καρναβάλι Αμμοχώστου μεταδόθηκε ζωντανά στους δέκτες των τηλεθεατών από το τηλεοπτικό κανάλι SIGMA.

Ο Δήμος Σωτήρα θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην καρναβαλίστικη ομάδα που για πρώτη φορά έφτασε στις 200 συμμετοχές και ιδιαίτερα τους ακούραστους καρναβαλιστές κα. Φλωρίνα Ομήρου και κ. Αντώνη Γεωργίου. Θερμές ευχαριστίες αξίζουν επίσης στο Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, στη σχολή χορού Vision Dance Studio με χοροδιδάσκαλο την Παναγιώτα Μιχαήλ και στη σχολή χορού και ακροβατικής Elite Dance School με χοροδιδάσκαλο την Ανδριανή Δημητρίου για τις υπέροχες τους χορογραφίες και ακροβατικά. Επίσης στους κυρίους Κώστα και Αδάμο Καΐκκη, που παραχώρησαν αφιλοκερδώς το όχημα για το άρμα, τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Σωτήρας αλλά και σε όλους συνέβαλαν, στην επιτυχή εμφάνιση του Δήμου μας στο Καρναβάλι Αμμοχώστου. Συγχαρητήρια επίσης στο Καρναβάλι Αμμοχώστου για την άψογη διοργάνωση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Χορηγούς:

P.Anastasiou rent4event

Σεδιγεπ Σωτήρας

Suelto café

 

Τμήμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

Μάρτιος 2024

Στοιχεία Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 18/03/2024, 00:00