Χριστουγεννιάτικη Φωταγώγηση Δήμου Σωτήρας

Η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Σωτήρας κηρύσσει την Έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 από τις 3 – 7 μ.μ στη Πλατεία του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος.

Στην Εκδήλωση θα συμμετέχουν Οργανωμένα Σύνολα του Δήμου Σωτήρας με περίπτερα τα οποία θα διαθέτουν προς πώληση διάφορα εδέσματα, ποτά, κατασκευές και άλλες χειροτεχνίες. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση των Οργανωμένων Συνόλων και Συνδέσμων Γονέων των Σχολείων Σωτήρας.

Στην όμορφη αυτή γιορτή, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και διασκεδάσουν στις διάφορες παιδικές γωνιές με χριστουγεννιάτικες κατασκευές, face painting, φουσκωτά και άλλα παιδικά παιχνίδια ενώ, οι χριστουγεννιάτικες μασκότ θα ψυχαγωγήσουν με την παρουσία τους, μικρούς και μεγάλους.

Το παρών του θα δώσει και φέτος ο Άγιος Βασίλης ο οποίος, με την βοήθεια του καλού του Ξωτικού, θα προσφέρει δωράκια στα παιδιά ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει η Μουσική, ο Χορός και το Τραγούδι. Μικροί και μεγάλοι θα δώσουν ο καθένας το δικό του παρών και θα παρουσιάσουν τα διάφορα τους ταλέντα, επι σκηνής.

Κλήρωση με πλούσια Δώρα!!!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Στοιχεία Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 03/12/2023, 15:00
Τοποθεσία: Πλατεία Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος