• Αρχική
  • Ενημέρωση
  • Εκδηλώσεις
  • Graffiti Street Art και Ασφαλές Παιχνίδι 6η Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού

Graffiti Street Art και Ασφαλές Παιχνίδι 6η Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού

Στα πλαίσια της 6ης Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων διοργάνωσε στις 12 Οκτωβρίου 2023, μαζί με τον Δήμο Σωτήρας, το Graffiti Street Art και Ασφαλές Παιχνίδι.

Την τέχνη του Graffiti Street Art αγκάλιασε το Υπερυψώμενο Ντεπόζιτο νερού στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη, στη Σωτήρα. Η καλλιτέχνης και ζωγράφος κυρία Μαρία Κοφτερού, εμπνεύστηκε το χταπόδι το οποίο κρατάει ζάρια και χαρτιά για να εγκλωβίσει στα πλοκάμια του, τους παίχτες των τυχερών παιχνιδιών. 

Στα πλαίσια της δράσης αυτής έγινε ενημέρωση, προώθηση και ευαισθητοποίηση για το ασφαλές παιχνίδι, με την εμπλοκή μικρών και μεγάλων παρευρισκομέων και τη συμμετοχή του Κέντρου Νεότητας Σωτήρας και τις Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας.

Επίσης, ο στόχος να χρησιμοποιηθεί η τέχνη του Graffiti ως μέσω για την προώθηση του Ασφαλούς Παιχνιδιού και να διαδώσει μηνύματα για την προστασία του κοινού από τις συνέπειες της προβληματικής ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια, επιτεύχθηκε.

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων πληροφορεί το κοινό για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες στη δωρεάν τηλεφωνική γραμμή 1454 για άτομα 22 ετών και άνω και 1456 για άτομα 23 ετών και κάτω, καθώς και για τα προγράμματα θεραπείας στο www.naac.org.cy.

Θερμές ευχαριστίες στην καλλιτέχνη κυρία Μαρία Κοφτερού , το politiafm106.7 που πλαισίωσε μουσικά την δράση Graffiti Street Art και Ασφαλές Παιχνίδι, το Κέντρο Νεότητας Σωτήρας, τις Κατηχητικές Συνάξεις Σωτήρας και φυσικά την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων

#sotira

Στοιχεία Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 12/10/2023, 00:00
Τοποθεσία: Οδό Βασίλη Μιχαηλίδη, δρόμος Σωτήρας -Φρενάρου