43ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Κολοκασιού Δήμου Σωτήρας

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 διοργανώνεται φέτος το πολυαναμενόμενο "43ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Κολοκασιού Σωτήρας®". Το Φεστιβάλ διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, εναλλάξ με τη Βραδιά Γευσιγνωσίας Κολοκασιού και το 2017 συγκέντρωσε περισσότερους από 7 χιλιάδες επισκέπτες, ενώ το πρόγραμμα έντυσε μουσικά η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου.

Κατά τη φετινή χρονιά το "Παγκύπριο Φεστιβάλ Κολοκασιού Σωτήρας®" έρχεται ανανεωμένο για να προσφέρει στους επισκέπτες του μία ξεχωριστή διασκέδαση, δίδοντάς τους παράλληλα την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από παραδοσιακές αλλά και φρέσκες συνταγές το πιστοποιημένο ως Προϊόν Ονομασίας Προέλευσης Κολοκάσι Σωτήρας και Κολοκάσι-Πούλλες Σωτήρας.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα αναλαμβάνουν οι: Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου και Ασπασία Στρατηγού.

Πιστοποίηση για το "Παγκύπριο Φεστιβάλ Κολοκασιού Σωτήρας®"

Στην εγγραφή της φράσης "ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΛΟΚΑΣΙΟΥ® στην Ευρωπαϊκή Ένωση προχώρησε το 2017 ο Δήμος Σωτήρας.

Η φράση "ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΛΟΚΑΣΙΟΥ®" έχει εγγραφεί ως Εμπορικό Σήμα στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει εκδοθεί σχετικό πιστοποιητικό εγγραφής καθώς και σχετική δημοσίευση στην έκδοση Δελτίου Εμπορικών Σημάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (European Union Trade mark Bulettin) με αρ. 2017/098.

Την πιστοποίηση ολοκλήρωσε το Δικηγορικό Γραφείο Σταύρου Π. Χρυσταλλένου για λογαριασμό του Δήμου Σωτήρας

Η πιστοποίηση του "ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΛΟΚΑΣΙΟΥ®" δίνει την δυνατότητα στον Δήμο Σωτήρας για αποκλειστική πνευματική ιδιοκτησία της φράσης και τα ανάλογα δικαιώματα για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ. Η εγγραφή του εμπορικού σήματος έγινε μετά από ένα σχεδόν χρόνο από την πιστοποίηση τον Αύγουστο του 2016 των τοπικών προϊόντων της Σωτήρας "Κολοκάσι Σωτήρας" και "Κολοκάσι-Πούλλες Σωτήρας" ως Προϊόντα με Ονομασία Προέλευσης.

Στοιχεία Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 20/09/2019
Τοποθεσία: Δημοτικό Γήπεδο Σωτήρας

Φωτογραφίες