3η Βραδιά Γευσιγνωσίας Κολοκασιού

Ο Δήμος Σωτήρας διοργανώνει για άλλη μια χρονιά τη μεγαλύτερη γιορτή της κυπριακής γαστρονομίας. 

Η 3η Βραδιά Γευσιγνωσίας Κολοκασιού, για άλλη μια φορά θα ανοίξει τις πύλες της στις 7 Σεπτεμβρίου από τις 7 το βράδυ στο παραλιακό εστιατόριο του Δήμου Σωτήρας στην παραλία της Αγίας Θέκλας στη Σωτήρα.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακές αλλά και νέες γκουρμέ συνταγές με βάση το τοπικό προϊόν της Σωτήρας το οποίο είναι το πρώτο κυπριακό προϊόν το οποίο έχει κατοχυρωθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως Προϊόν με Ονομασία Προέλευσης.

Διακεκριμένοι σεφ θα βρίσκονται στο γαστρονομικό φεστιβάλ παρουσιάζοντας τις δικές τους μοναδικά εμπνευσμένες συνταγές με ένα από τα σημαντικότερα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας, δίνοντας την ευκαιρία σε ντόπιους αλλά και ξένους επισκέπτες να γευτούν ξεχωριστές συνταγές.

Αξίζει να επισημανθεί ότι το 2015 το Κολοκάσι Σωτήρας έχει βραβευτεί από τα Βραβεία "Γαστρονόμος" ως το Καλύτερο Γεωργικό Προϊόν ενώ το 2017 έχει βραβευτεί ως "Κυπριακό Προϊόν της Χρονιάς" κατά τα Time Out Cyprus Eating Awards.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για περισσότερς πληροφορίες: culture@sotira.org.cy ή στην Σελίδα του Sotira Kolokasi Festival - Φεστιβάλ Κολοκασιού Δήμου Σωτήρας ή του Δήμος Σωτήρας - Sotira Municipality.

Στοιχεία Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 07/09/2018, 19:00
Τοποθεσία: Παραλία Αγίας Θέκλας, Σωτήρα

Φωτογραφίες

Videos