Ο Δήμαρχος

Ο Δήμαρχος
Γιώργος Τάκκας
 • Δήμος Σωτήρας
  Μακαρίου ΙΙΙ 22,
  5390, Σωτήρα-Αμμοχώστου
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 • Τηλ.: (+357) 23 821 568
 • Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

  Σας καλωσορίζω στο δικτυακό τόπο του νεοσύστατου Δήμου μας,

  Είναι με αίσθημα ευθύνης που αναλαμβάνω τα καθήκοντα του πρώτου Δημάρχου της πόλης μας και ιδιαίτερα της εμπιστοσύνης που μου έχετε δείξει τιμώντας με, με την ψήφο σας. Η ευθύνη είναι μεγάλη γιατί εκτός των άλλων, από υποβαθμισμένο Κοινοτικό Συμβούλιο με χαμηλές προσδοκίες γίναμε δήμος με πολύ μεγαλύτερες υποχρεώσεις προς τους πολίτες αλλά και ρόλο στη επαρχία.

  Με την βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου και της κατανόησης σας στο ότι είμαστε σε μεταβατικό στάδιο δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε σε πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει.

  Δουλεύοντας σκληρά, ενώνοντας δυνάμεις, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα οργανωμένα σύνολα, οι εθελοντές για να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον νεοσύστατο Δήμο μας, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας και τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής. Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τα νοικοκυριά αλλά και το Δήμο μας που με μειωμένα κυβερνητικά κονδύλια καλείται να αντεπεξέλθει στο έργο του. Αυτό μας πεισμώνει περισσότερο, να αποδείξουμε τις ικανότητες μας, να κερδίσουμε το στοίχημα και συλλογικά, οργανωμένα και αποτελεσματικά να επιτελέσουμε το έργο που υποσχεθήκαμε.

  Όπως έχουμε δεσμευτεί, η Διοίκηση του νέου μας Δήμου θα στηρίζεται στους πυλώνες: Δικαιοσύνη, συνεργασία, συλλογικότητα, ευθύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμός για τον κάθε πολίτη.

  Κάνοντας πράξη τα πιο πάνω και μέσα από το δικτυακό μας χώρο δημιουργούμε ένα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μέσα από το οποίο οι δημότες μπορούν να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και παρατηρήσεις, για το τι γίνεται στο Δήμο μας. Παράλληλα μπορούν να ενημερωθούν για τις πράξεις, τις αποφάσεις, προκηρύξεις, διαγωνισμούς, προσλήψεις και εκδηλώσεις του Δήμου. Αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία συμβάλει στην διαφάνεια, στην σωστή ενημέρωση, στη συλλογικότητα των αποφάσεων και ενισχύει τη δημοκρατία για το καλό του πολίτη για τον οποίο νοιαζόμαστε.

  Ας συμβάλουμε όλοι μαζί σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Ας συμβάλουμε όλοι μαζί στη οικοδόμηση ενός σύγχρονου, ισχυρού και πρωτοπόρου Δήμου της ανάπτυξης, του εκσυγχρονισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης.

  Γεώργιος Τάκκας

  Δήμαρχος Σωτήρας

 • Δεν υπάρχουν έντυπα προς το παρόν.
 • Δεν υπάρχουν άρθρα προς το παρόν.
 • Δεν υπάρχουν φωτογραφίες προς το παρόν.

Επικοινωνία

Διεύθυνση
Δήμος Σωτήρα
Μακαρίου ΙΙΙ 22,
5390 Σωτήρα-Αμμοχώστου, Κύπρος
Τηλέφωνα
Τηλ.: (+357) 23 821 568
Fax: (+357) 23 825 450

E-mail
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Copyright © 2017 Sotira Municipality. All rights reserved.
Powered and Developed by Technomart